Menu du Chef
3 gangen 30,-
Of stel zelf uw menu samen met een supplement bij een aantal gerechten.
Bij het menu zitten duidelijke en makkelijke instructies.
IBIZA TAPAS MENU
Mediterraanse gerechten om samen te delen.
49,95 ( 2 personen )
Steak Tartare Fijn gesneden biefstuk – truffelmayo – eigeel – kappertje – rode ui
Gamba’s Gekookte gamba’s – aioli – citroen
Albondigas Spaanse gehaktballetjes – tomaat – kruiden
Pollo Estofado Zacht gegaarde kipsteak – jus van bbq
Patatas bravas Aardappel in licht pikante tomatensaus
Plato de Frijoles Kikkererwt – Sperziebonen – knoflook – Chorizo olie
Pan con hierbas Huisgemaakt brood – rozemarijn – salie – basilicum – boter
Plato de pescado de Ibiza Visvariatie – room – gesmoorde ui – peper
Postre Sorpresa Verrassingsdessert van de Chef
Tiramisú de coco limoncello Mascarpone – limoncello – kokos – lange vingers
Eventueel uit te breiden met :
6 oesters 15,-
MENU DU CHEF
Voorgerechten:
Alle voorgerechten zijn inclusief huisgemaakt brood
Carpaccio rundercarpaccio- truffelmayo – grana padano – pittenmix – bladsla
Herten Carpaccio +2
Carpaccio van Hert – cranberry – piccalilly – zonnebloempitten – bladsla
Hoofdgerechten:
Filet Mignon
Runderhaas – truffeljus – groentetaart aardappel & bloemkool
Hele Kreeft + 18 Hele kreeft – gegrild of gekookt – olijvenmayonaise – bladsla
Noordzeetong ( circa 450gr ) + 13 Royale Tong – krieltjes – bladsla
Nagerechten:
Chocolade Bavarois Bavarois van chocolade met crumble van brownie en crème van aardbei
Tiramisu Kokos Limoncello + 1,50
lange vingers gedrenkt in limoncello, mascarpone en afgewerkt met kokos
Bijgerechten:
Oesters als aperitief 6 stuks – 15,-
12 stuks 29,- voor u open gemaakt – rodewijnazijn met sjalot – citroen
Huisgemaakt brood met kruidencreme ( 1p) 2,00
Ovenschaaltje met Provencaalse krieltjes (2p) 5,95
HEEFT U EEN ALLERGIE ? MELD HET ONS….
Gewoon in Vreeswijk
XXX