NIEUW!!!

Menu du Chef

 Wij zijn altijd op zoek naar mooie en verse ingrediënten voor het maandelijks wisselende menu. Een goede dosis creativiteit en het enthousiasme van ons team zorgt altijd voor heerlijke smaakcombinaties uit de klassieke, moderne en mediterrane keuken.  

 

Laat u verrassen!! 

Vier gangen  vijfendertig                                                                                  

Vijf gangen          veertig

                                                                                 

Kaas voor het dessert + negen

     

Heeft u een allergie? Meld het ons! Heeft u tijdens het reserveren niet doorgegeven wat u niet mag dan zullen wij dit indien mogelijk aanpassen.

 

Of

Keuzemenu

€ zevenendertig

Stel zelf Uw menu samen.

Kies Uw Voor- , Hoofd- en Nagerecht.

Voorgerechten        los € twaalf

•   Salade de Chèvre

Salade met lauw-warme geitenkaas, honing, pittenmix, appel en ambachtelijke stroopdressing.

•   Carpaccio
Dungesneden runderlende met grana padano, rucola, pittenmix en een truffelmayonaise.

•   Huisgerookte zalm
Tartaar van aan tafel gerookte zalm, gemarineerd in citrus met crème fraîche, sjalot en gefrituurde kappertjes.

 

 

Bij de Voorgerechten serveren wij huisgemaakt brood met een Crème de Paris. Zonder voorgerecht en/of broodje los twee euro pp.

 

HEEFT U EEN ALLERGIE ? MELD HET ONS….

Hoofdgerechten     los € drieëntwintig

•   Zalmfilet                                                      Zalmfilet met gepofte groenten en een groene kruidenolie.

•   Filet Mignon
Dun gesneden runderhaas met een Provençaalse truffeljus.

•   Filet Mignon XL + € vijf

 

KLASSIEKERS:

•   Kreeft + € zestien
Hele verse kreeft uit ons homarium,gekookt en/of gegrild met frites, Hollandse kropsla en een olijvenmayonaise.

•   Noordzeetong + € twaalf
Noordzeetong in zijn geheel geserveerd a la meunière.

•   Dry-Aged Ribeye + € acht
Deze Ribeye komt van het weiderund en is dry aged, oftewel droog gerijpt, minimaal éénentwintig dagen. Tijdens het rijpingsproces verliest het vlees vocht en wint het smaak. Gegrild met Peperjus.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur en verse franse frites met huisgemaakte mayonaise.

Grote eter of lekkere trek? Supplement frites € drie

Desserts     los € negen

•   Tarte Tatin
Appeltaartje op zijn kop uit de oven met geslagen room.

•   Dame Blanche
Roomijs met gesmolten pure chocolade en slagroom.

•   Crème brûlée
Franse creme van vanille gebrand met rietsuiker.

   •   Kaas +  € drie vijftig
Drie wisselende kaassoorten met huisgemaakt vijgenbrood.

 

Koffie, Espresso, Cappuccino of Thee ipv een dessert is uiteraard mogelijk in het keuzemenu zonder meerprijs                                

Speciale koffie’s hebben een meerprijs op het menu van vier vijftig ivm alcohol.

Volg ons op social media