Menu du Chef

3 gangen 30,-

Of  stel zelf uw menu samen met een supplement bij een aantal gerechten.

Bij het menu zitten duidelijke en makkelijke instructies.

IBIZA TAPAS MENU

Mediterraanse gerechten om samen te delen.

49,95 ( 2 personen )

 

Steak Tartare                                                       Fijn gesneden biefstuk – truffelmayo – eigeel – kappertje – rode ui

Gamba’s                                                                  Gekookte gamba’s – aioli – citroen

Albondigas                                                             Spaanse gehaktballetjes – tomaat – kruiden

Pollo Estofado                                                  Zacht gegaarde kipsteak – jus van bbq

Patatas bravas                                                      Aardappel in licht pikante tomatensaus

Plato de Frijoles                                             Kikkererwt – Sperziebonen – knoflook – Chorizo olie

Pan con hierbas                                                   Huisgemaakt brood – rozemarijn – salie – basilicum – boter

Plato de pescado de Ibiza                              Visvariatie – room – gesmoorde ui – peper

Postre Sorpresa                                                Verrassingsdessert van de Chef

Tiramisú de coco limoncello          Mascarpone – limoncello – kokos – lange vingers

 

Eventueel uit te breiden met :

6 oesters 15,-                                                                                               

MENU DU CHEF

Voorgerechten:

Alle voorgerechten zijn inclusief huisgemaakt brood

 Carpaccio                                rundercarpaccio- truffelmayo – grana padano – pittenmix – bladsla

 Herten Carpaccio        +2

 Carpaccio van Hert – cranberry – piccalilly – zonnebloempitten – bladsla 

Hoofdgerechten:

 

Filet Mignon                                   

Runderhaas – truffeljus – groentetaart aardappel & bloemkool  

Hele Kreeft                + 18                            Hele kreeft – gegrild of gekookt – olijvenmayonaise – bladsla    

 Noordzeetong ( circa 450gr )               + 13 Royale Tong – krieltjes – bladsla

Nagerechten:

Chocolade Bavarois                                    Bavarois van chocolade met crumble van brownie en crème van aardbei

Tiramisu Kokos Limoncello          + 1,50         

lange vingers gedrenkt in limoncello, mascarpone en afgewerkt met kokos

Bijgerechten:

Oesters als aperitief                    6 stuks – 15,-

                                                      12 stuks 29,-        voor u open gemaakt – rodewijnazijn met sjalot – citroen       

Huisgemaakt brood met kruidencreme ( 1p)     2,00

Ovenschaaltje met Provencaalse krieltjes (2p)  5,95

                 

 

HEEFT U EEN ALLERGIE ? MELD HET ONS….

Gewoon in Vreeswijk   

XXX

                                                                                                                                            

 

 

Volg ons op social media