3 gangen Keuzemenu € 35,-

Stel zelf Uw menu samen.

Kies Uw Voor- , Hoofd- en Nagerecht.

Voorgerechten        los € 12,00

•   Salade de Chèvre
Salade met lauw-warme geitenkaas, honing, pittenmix, appel en ambachtelijke stroopdressing.

•   Carpaccio
Dungesneden runderlende met grana padano, rucola, pittenmix en een truffelmayonaise.

•   Escargots
Half dozijn wijngaardslakken uit de oven met knoflookboter en tuinkruiden.

•   Huisgerookte zalm
Tartaar van aan tafel gerookte zalm, gemarineerd in citrus met crème fraîche, sjalot en gefrituurde kappertjes.

•   Oesters + € 4
6 Creuses papillons uit het gebied Charentes Maritimes, in het zuidwesten van Frankrijk, met garnituur van rodewijnazijn en citroen.

 

Bij de Voorgerechten serveren wij huisgemaakt brood met een Crème de Paris. Zonder voorgerecht en/of broodje los 1,95 pp.

 

HEEFT U EEN ALLERGIE ? MELD HET ONS….

Hoofdgerechten       los € 22,50

•   Poisson du Jour
Wisselend visgerecht afhankelijk van de vangst.

•   Filet Mignon
Dun gesneden runderhaas met een Provençaalse truffeljus.

•   Filet Mignon XL + € 5

•   Confit de Canard
Gekonfijte eendenbout met een jus van honing en tijm.

•   Carpaccio Grande
Dungesneden runderlende met geraspte grana padano, rucola,
pittenmix en een truffelmayonaise.                   ( Koud gerecht & hoofdgerecht portie )

KLASSIEKERS:

•   Kreeft + € 16
Hele verse kreeft uit ons homarium,gekookt en/of gegrild met frites, Hollandse kropsla en een olijvenmayonaise.

•   Noordzeetong + € 12
Noordzeetong in zijn geheel geserveerd a la meunière.

•   Dry-Aged Ribeye + € 8
Deze Ribeye komt van het weiderund en is dry aged, oftewel droog gerijpt, minimaal 21 dagen. Tijdens het rijpingsproces verliest het vlees vocht en wint het smaak. Gegrild met Peperjus.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur en verse franse frites met huisgemaakte mayonaise.

Grote eter of lekkere trek? Supplement frites € 2,95

Desserts     los € 8,95

•   Moelleux au Chocolat
Franse chocoladecake met een zachte kern en sorbetijs.

•   Tarte Tatin
Appeltaartje op zijn kop uit de oven met geslagen room.

•   Dame Blanche
Roomijs met gesmolten pure chocolade en slagroom.

•   Crème brûlée
Franse creme van vanille gebrand met rietsuiker.

•   Kaas + € 3,50
3 wisselende kaassoorten met huisgemaakt vijgenbrood.

 

Koffie, Espresso, Cappuccino of Thee ipv een dessert is uiteraard mogelijk in het keuzemenu zonder meerprijs (Geen Speciale koffie’s)

Volg ons op social media